Leave Your Message
Marmomacc 2024 година

Вести

РЕСУРСИ

Marmomacc 2024 година

2024-08-13

same.png

Sunny Diamond Toolsќе присуствува на Marmomacc 2024, кој започнува од 24-ти до 27-ми септември 2024 година. Marmomacc, меѓународната изложба на камен во Верона, Италија, стана водечка изложба во глобалната камена индустрија. Marmomac ќе биде важен момент што не можете да го пропуштите. Тој не само што ја претставува иднината на камената индустрија, туку служи и како платформа за комуникација и соработка за глобалната камена заедница, прикажувајќи ги најновите технолошки и дизајнерски трендови во глобалната камена индустрија.

 

Sunny Diamond Toolsучествуваше на оваа изложба со уникатните производи на компанијата и ќе добие топол одговор на лице место. Sunny Tools е многу професионален производител на дијамантски алати за камен и бетонски под. Нашите главни производи сеДијамантски сегмент,Дијамантска пила, Дијамантска пила за жица, дијамант Буш чекан, диск за мелење бетонски под и подлога за полирање со дијаманти. Изложбената област Sunny ќе се сретне со клиенти, нови и стари клиенти од различни земји и региони низ светот кои ќе дојдат да се распрашаат, а на локацијата ќе има бесконечен прилив на луѓе. Веруваме дека ова ќе биде одлично искуство и добивме голема поддршка од новите и старите клиенти.

 

Sunny Diamond ToolsИскрено ве покануваме да дојдете да не посетите на Marmomacc, тука е штандот број E5-4, сала 8. Се гледаме во Верона!